Over Decoringen.nl


Hoe het allemaal begon...

 "Wauw, wat heb je dat gaaf gedaan! Wil je er misschien ook eentje voor mij maken?". Deze twee zinnen hebben veel teweeggebracht. Ergens midden 2021 werden ze tot mij gericht door een goede vriendin. Toegegeven, ik was best trots op mijn 'piece of art', maar wat werkt het toch inspirerend wanneer jouw gevoel objectief wordt bevestigd.

 

'Het Meisje met de Parel', een intiem en technisch indrukwekkend schilderij, geschilderd door Johannes Vermeer rond 1665. Ik heb het altijd een prachtig schilderij gevonden. Niets ten nadele aan de schoonheid van dit meesterwerk, maar een reproductie in de originele vorm paste het niet in mijn interieur. En toch.. het moest en zou aan mijn muur komen te hangen! Ik wilde een hedendaagse, luxe en speelse uitvoering van het werk hebben. Ik was er al snel over uit dat het een ronde vorm moest krijgen. Tijdens mijn zoektocht viel mij op dat er wel ronde uitvoeringen te koop waren, maar deze zijn allemaal geprint op plastic, kunststof zoals dibond of zelfs papier. Niet de uitstraling waar ik naar op zoek was.

 

Ik besloot het heft in eigen handen te nemen en het werk zelf te maken, precies zoals ik dat wilde hebben. Geen print op plastic maar op satijnen textielstof. Geen kale randen maar een mooie gouden aluminium lijst met een geborstelde afwerking. Geen platte ronde plaat tegen de muur maar een diep frame waardoor het werk ook echt naar voren komt. Geen klein formaatje maar een esthetisch mooi groot werk. Het resultaat hangt tot op de dag van vandaag aan de muur van de hal.

 

En dan, plots dat moment, één dag later, die twee befaamde zinnen. Dankjewel nog, voor die mooie woorden. Zonder jou waren de decoringen er misschien wel nooit geweest.

 

Hallo, ik ben Tom

en in mijn hal hangt het Meisje met de Parel, zoals hierboven beschreven. Ik ben er zeer trots op dat de decoringen inmiddels al heel wat kale muren van Nederland en België hebben mogen verrijken. Decoringen.nl heeft in korte tijd een snelle groei doorgemaakt en inmiddels zijn we met een enthousiast team druk in de weer om nog meer mensen blij te maken met de decoringen. We blijven het assortiment met zorgvuldigheid uitbreiden waarbij we onze hoge kwaliteitseisen blijven waarborgen. Alle nieuwe decoringen kun je terugvinden via de webshop.

 

Wil je niets missen over de nieuwste decoringen én acties? Volg Decoringen.nl dan via de social-media-kanalen via waar ik je graag op de hoogte houd.

 

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Laat het mij weten!

 

Tom van Lit

Decoringen.nl


Volg decoringen.nl op social media